Overslaan en naar de inhoud gaan

Oktoberfest Veendam
Scoor vanaf zaterdag een kaartje met €10,- korting!

Door op dinsdag, 27 juni, 2023 - 09:27

Led Wall Beethoven - Oktoberfest Banner.jpg

Op zaterdag 7 oktober viert het Oktoberfest Veendam haar 10-jarig jubileum! Ondanks dat het nog ruim 3 maanden duurt voordat het muziekfestival plaatsvindt, zijn de eerste ronde kaarten vanaf 1 juli verkrijgbaar. Vanwege het 10-jarig jubileum zullen de eerste 250 entreekaarten met €10,- euro korting verkocht worden!

Start Online Kaartverkoop 
Zaterdag 1 juli gaat de kaartverkoop om klokslag 09:00 uur van start. Via www.eventree.nl is het dan mogelijk om één van die 250 ‘Jubileum Tickets’ te bemachtigen. De organisatie verwacht net als voorgaande edities een run op de kortingskaarten. Destijds waren de ‘Early Bird Tickets’ binnen enkele minuten uitverkocht via de online ticketshop. De verwachting is dat dit op 1 juli niet anders zal zijn.

Gemütlichkeit, Schlagermuzik, Après-Ski, Bier Und Bratwurst
Op de eerste zaterdag van oktober wordt de Sorghvliethal traditiegetrouw omgedoopt tot ‘Bierstube’. De evenementenhal zal voorzien worden van een groot podium, lange straten van biertafels, bars voorzien van biertanks en bakplaten met Duitse lekkernijen! Daarnaast heeft de organisatie weer tal aan leuke acts weten vast te leggen. Aan hun de dankbare taak om er samen met de verwachte 1500 tot 2000 bezoekers ÉÉN GROOT FEEST van te maken tijdens dit jubileumjaar!

Line Up
René Karst, Otto Wunderbar, Schlagerband Jawohl en DJ Martijn Renkema.

Het Oktoberfest Veendam is uitsluitend toegankelijk voor personen van 18 jaar of ouder. Het muziekfestival gaat op 7 oktober om 19:30 uur van start, om 02:00 uur is het Oktoberfest in de Sorghvliethal ten einde.