Sport

Handbalsters Aeolus sluiten succesvol seizoen af op beachtoernooi AmelandDSC_0081.JPG

Voor de handbaldames uit Wildervank is het welhaast een traditie geworden. De laatste inspanningen van het seizoen vinden de laatste jaren plaats op het strand van Ameland.

DSC_0053.JPG

Tijdens een zon overgoten weekend kwam de ploeg in actie tegen o.a. de nationale jeugd beachploeg van Nederland. Door de Wildervanksters wordt dit toernooi gezien als een gezellig uitstapje. Maar de onverwachte 5e plek van vorig jaar deed het competitie element toch nog weer wat meer naar boven komen.

DSC_0128.JPG

Maar, alle inspanningen ten spijt, een herhaling van dat laatste resultaat zat er vanaf het begin simpelweg geen seconde in. Het ontbrak de ploeg vooral aan aanvallende stootkracht, en slordigheden in de passing deden daar nog een schepje bovenop. Voor zover er al sprake was van enige ambities, werd na de 1e dag wel duidelijk dat deze gestrand waren. Na de verrasing van vorig jaar eindigde de Wildervankster equipe tijdens deze editie in de onderste regionen. Dat mocht de pret aan de kant van Aeolus echter niet drukken. Uiteindelijk bleef er een weekend over waarin men zich prima wist te vermaken. Daarmee werd het kampioensjaar 2022-2023 op passende wijze afgesloten en wordt de blik na de vakantie gericht op een nieuwe uitdaging in de competitie van de 1e klasse. 


Fotoalbum: