Agenda

Zomerse klanken en gierende gitaarsolo's
in  Parkzicht Veendam



Datum: 
zaterdag 10 juni 2023 21:30

 

band Los Cascos - Foto 1.png
Archieffoto

Zomerse klanken en gierende gitaarsolo's in  Parkzicht Veendam

Zin in een zomers feestje? Kom dan 10 juni naar Parkzicht en geniet van de Latin-pop band Los Cascos! Los Cascos is een band uit de regio Veendam/Groningen die zowel eigen nummers als covers speelt. Denk aan Santana, Gipsy Kings, Juanes, Buena Vista Social Club en nog veel meer. Stilstaan is geen optie! De aanstekelijke, zomerse muziek in combinatie met het enthousiaste karakter en de ruimschootse muzikale ervaring van de bandleden, zorgt bij ieder optreden weer voor een heerlijke sfeer. 

Los Cascos is bekend om hun unieke mix van Latin- en popmuziek, en hun energieke en meeslepende liveoptredens. Met hun aanstekelijke beats, meeslepende melodieën en opzwepende ritmes zullen ze je zeker laten dansen en zingen. Hun muziek is een feest voor de zintuigen en hun optredens zijn altijd een explosie van kleur, geluid en passie.

Of je nu een fan bent van Latin-muziek of gewoon op zoek bent naar een leuke avond uit, Los Cascos is de band voor jou. Met hun unieke stijl en onweerstaanbare energie, zullen ze je gegarandeerd een geweldige tijd bezorgen.

Dus haal je dansschoenen uit de kast en maak je klaar voor een onvergetelijke avond. Mis deze kans niet om Los Cascos live te zien in Brouwhotel Parkzicht te Veendam op 10 juni a.s. Koop nu je tickets en bereid je voor op een avond vol muziek, dans en plezier!

Kaarten zijn te verkrijgen via de ticketshop van Parkzicht of aan de receptie van Brouwhotel Parkzicht.

http://www.loscascoslatin.com/