Agenda

Knallend einde van het seizoen bij Sportplein!Datum: 
vrijdag 2 juni 2023 19:30

 

poster closing party (2023).jpg

Knallend einde van het seizoen bij Sportplein!

Het eind van het seizoen zit er bijna op bij Sportcafé Sportplein. Met nadruk op BIJNA! Want men heeft als seizoens-afsluiter nog één feestje op de agenda staan. Op vrijdag 2 juni draaien diverse DJ’s nog één keer op vol volume tijdens de ‘Closing party’. Er wordt extra groots uitgepakt omdat men na vrijdag de jaarlijkse zomerstop in gaat. “Het moet een feestje worden waar de mensen nog even op kunnen teren nu we straks een tijdje dicht zijn” aldus eigenaar Rob van Loenen.

Dj’S, Dansjes & Drankjes
Tijdens de ‘Closing Party’ zullen maar liefst 3 Dj’s plaats nemen achter Dj-Booth in Sportplein. Dj Martijn Renkema is één van de vaste gezichten achter de draaitafel, hij zal de avond dan ook aftrappen. Verder heeft men de mannen van FEESTNATION wederom vast weten te leggen voor een optreden in Veendam! Tijdens muziekfestival ‘De Vrienden Van Sportplein’ hadden zij de eer om de avond knallend af te sluiten in de Sorghvliethal. Dit zullen ze komende vrijdag nog een dunnetjes overdoen, maar dan in Sportplein. Tot slot heeft men  ook een nieuwkomer achter de knoppen, namelijk Dj Marvin Haan. Echter zal deze getogen Veendammer voor velen zeker geen onbekend gezicht zijn!

Cocktails & Zomerse Drankjes
Nu de zon er eindelijk goed door komt en de temperatuur langzaamaan stijgt. Is het weer tijd voor lekkere cocktails en zomerse drankjes. Naast de gebruikelijke drankjes zal er die avond een speciale cocktailbar zijn. Ook is er bij mooi weer een terrasje zijn waar men plaats kan nemen.

Gratis Entree, Toegang 18+
De deuren van Sportplein zijn vrijdag 2 juni vanaf 19:00 uur geopend. Om 19:30 trapt de eerste Dj het feest af voor ogenschijnlijk weer een fantastische avond!

De entree is geheel gratis, toegang uitsluitend voor bezoekers van 18 jaar of ouder.