Nieuws

Hiphopartiest en d.j. Bizzey treedt
 gratis op voor scholieren in Java



dd9b7866-3935-4bf5-9997-5b6518a078cb.jpg

Kaarten zaterdag (13 mei) afhalen bij Java

De populaire Nederlandse hiphopartiest en d.j. Bizzey treedt vrijdag 2 juni op tijdens het scholierenfeest in Java in Veendam. Wie in Veendam naar school gaat en 12 tot en met 18 jaar is, kan hier gratis naar toe. 

Met dank aan Lionsclub Veendam. Die houdt dit feest in samenwerking met Java. Dit scholierenfeest wordt bekostigd uit de opbrengsten van de door Lionsclub Veendam georganiseerde Moonlightwalk. 

"Voor deze leeftijdsgroep wordt niet zoveel georganiseerd. We zijn blij dat Bizzey naar Veendam komt", zegt Leo Frans van Java. Bizzey scoorde - met collega-muzikanten megahits met onder meer de nummers Traag, Ja!, Ze willen mee en Drama. Vorig jaar was Bizzey nog gastartiest tijdens de uitverkochte concerten van De Toppers in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Ook scholieren van buiten Veendam, die in de Parkstad naar school gaan, kunnen kaarten halen voor dit scholierenfeest. Dat kan komende zaterdag (13 mei) tussen 13.00 en 15.30 uur bij Java aan het Prins Hendrikplein.

Leden van Lionsclub Veendam, medewerkers van Java en scholengemeenschap Winkler Prins zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden. Frans: "De scholieren moeten zich legitimeren. Per persoon één kaart. De kaarten komen op naam en zijn daardoor niet overdraagbaar. Op de avond zelf moeten ze zich ook legitimeren."

Er is plaats voor 800 bezoekers. De organisatie verwacht de kaarten in een mum van tijd kwijt te zijn. Het scholierenfeest - waar geen alcohol wordt verkocht - duurt vrijdag 2 juni van 20.00 uur tot middernacht.