Nieuws

Expositie Aly van der Woude in gemeentehuis VeendamAly van der Woude.jpg

In het gemeentehuis van Veendam exposeert Aly van der Woude met 10 schilderijen. Aly heeft haar studie aan de kunstacademie in Den Haag gevolgd. Na haar opleiding heeft ze een eigen stijl ontwikkeld. Een stijl die in de loop der jaren verder is geëvolueerd en waarvan nu enkele werken in de expositie zijn te bezichtigen.

Aly van der Woude3.jpg

Vooral met haar grotere werken heeft ze veel succes. Deze waren op meerdere tentoonstellingen in verschillende Europese landen te zien. Ook zijn haar werken, totdat Covid-19 uitbrak, 18 maanden in Beijing tentoongesteld geweest. Nu exposeert ze voornamelijk in Nederland.

Aly van der Woude2.jpg

Aly is geboren in Groningen en heeft de laatste jaren, vanwege het werk van haar man, in verschillende plaatsen gewoond. Sinds 14 maanden woont ze in Wildervank, teruggekomen vanwege haar zoon die ziek is en in Assen woont.

Terug in het Noorden heeft zij al weer met verschillende exposities meegedaan. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in meer werken kan altijd een afspraak met haar gemaakt worden voor een bezoek aan haar atelier.