Nieuws

Summerfun 1 april Kikker in je bil
groot succes bij jong&oud3C4A8759.JPG

Op 1 april een Summerfun inloopactiviteit ‘1 april Kikker in je bil’ voor kind&ouder organiseren zal bij menigeen vraagtekens hebben opgeroepen. Want is het wel echt waar?! Staan wij niet voor een dichte deur? Nee, hoor. Om 10.00 uur ging de deur van Ontmoeting van deBasis open en was er tot 12.00 uur van alles te doen voor kind&ouder zoals men dat van Summerfun is gewend.

Bij de knutseltafel waar sponstaartjes gemaakt konden worden liep het storm. Van grote en kleine schuursponsjes en allerlei ander klein knutselmateriaal om de sponsjes mee te versieren werden allemaal lekkere gebakjes gemaakt. Natuurlijk bovenop de taartjes een verjaardagskaarsje. Het water liep menigeen dan ook in de mond.

3C4A8776.JPG

Het spellenparcour is ook altijd erg in trek. Naast hoedje wip en rechtop sjoelen stond dit keer ook de air-hockeytafel opgesteld. Een groot succes bij jong en oud.

In verband met de regen was er binnen een mini speurtocht uitgezet met allemaal vragen over kikkers, konden kinderen een zwerfboek uitzoeken uit de zwerfboekenkast of een knutselpakketje uit de BoxSum knutselkast.

3C4A8765.JPG

Alle volwassenen werden getrakteerd op koffie/thee met wat lekkers. Voor de kinderen was er ranja en een zakje snoepkikkers.

Iedereen die zich eerder in maart hebben aangemeld voor het pakket ‘Thuis kokkerellen (en meer) met Summerfun’ mochten deze zaterdag het pakket ophalen. In het pakket een kookboekje met kleine recepten om thuis een keer te maken, een spelletje en een aantal knutselwerkjes inclusief alle materialen. En tot ieders grote verrassing werden ze getrakteerd ook nog op een pak pannenkoekmix om thuis te bakken en lekker van te smikkelen. CV


Fotoalbum: