Agenda

Voorjaarsconcert popkoor FunismDatum: 
zaterdag 25 maart 2023 19:30

 

popkoor Funism.jpg

Het eerste voorjaarsconcert Van popkoor Funism uit Veendam wordt dit jaar op zaterdag 25 maart gegeven in het Margaretha Hardenberg cultuurcentrum, Torenstraat 108 Wildervank. Zaal open om 19.30 uur en aanvang om 20.00 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij I-KOOK Veendam, Transportweg 10, bij de leden en mits niet uitverkocht aan de zaal. Een hele avond muzikaal vermaak voor slechts € 7,50 In de pauze is er een verloting met leuke prijzen!

Het bijna 40 leden tellende koor wordt geleidt door muzikaal multitalent Ninke Ballema. De nummers die deze avond ten gehore worden gebracht worden gearrangeerd door Ninke en allemaal meerstemmig gezongen. Het repertoire omvat veelal Engelstalige maar ook Nederlandstalige nummers. Ook het afgelopen seizoen heeft het koor weer een aantal nieuwe nummers ingestudeerd. Door elk seizoen een aantal nieuwe nummers toe te voegen aan het toch al gevarieerde repertoire houdt het koor het voor haar eigen publiek altijd weer verrassend.

Het voorjaarsconcert in april vindt als vanouds plaats in het prachtige Margaretha Hardenberg cultuurcentrum in Wildervank. Deze locatie is schitterend gerestaureerd en heeft een fantastische akoestiek! Om de stemmen goed tot hun recht te laten komen treden zij uitsluitend op zonder teksten onder hun neus.

Het koor repeteert op de woensdagavond in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum Mensen die geïnteresseerd zijn in het koor kunnen meer vinden op de website www.funism.nl Op deze website staan alle contactgegevens.