Nieuws

Opbouw ‘De Vrienden Van Sportplein’ van start!Opbouw Vrienden van Sportplein.jpg (02).jpg

Aankomende zaterdag 18 maart moet het gaan gebeuren in de Sorghvliethal. Het muziekfestival ‘De Vrienden Van Sportplein’ met grote namen uit de vaderlandse muziekindustrie vindt dan plaats. De bijna uitverkochte Sorghvliethal zal ingericht worden met een groot podium, biertanks, diverse horecapunten, een mega lichtshow en heel veel meer! Vanaf woensdag wordt er met man en macht gewerkt om alles op tijd klaar te hebben voor zaterdag. De Sorghvliethal is op 18 maart vanaf 20:00 uur open waarna het feest gelijk los barst!

Kaartverkoop loopt op zijn eind
Voor de mensen die nog geen kaarten hebben verwijst de organisatie door naar de online ticketshop. (www.eventree.nl) Bij de fysieke verkooppunten zijn entreekaarten nagenoeg uitverkocht. Online blijven kaarten beschikbaar zolang de voorraad strekt. Op zaterdag 18 maart zal er dus GEEN kassaverkoop plaats vinden bij de Sorghvliethal.

Opbouw Vrienden van Sportplein.jpg

Start muntenverkoop
Op vrijdag 17 maart start de voorverkoop van consumptiemunten. Op vrijdagavond kan men tussen 18:00-21:00 uur alvast consumptiemunten kopen bij Sportcafé Sportplein. Hierdoor hoef je als bezoeker op de avond zelf niet in de rij te staan na binnenkomt, en kun je gelijk een drankje scoren aan de bar. Tevens biedt de organisatie eenmalig de mogelijkheid om consumptiemunten van voorgaande evenementen om te wisselen(Oranje Sportplein munten). Dit is uitsluitend mogelijk op vrijdag 17 maart tussen 18:00-21:00 uur. Op de avond zelf is dit helaas niet mogelijk en kan er uitsluitend betaald worden met breekmunten.

Avondvullend programma
De organisatie adviseert de mensen om op tijd aanwezig te zijn in de Sorghvliethal. “Fantastische acts wisselen elkaar in hoog tempo af en één van onze eerste acts is Emma Heesters!’ verklapt organisator ‘van Loenen’ alvast. De grote muzikale diversiteit op het podium bestaande uit muziek, zang en dans in combinatie met tal aan ‘Special FX’ moet de mensen uit Veendam en de wijde omgeving doen swingen. Deuren open 20:00 uur, entree 18+