Nieuws

Fotojournalist hekelt de communicatiestroom vanuit
het Veendammer gemeentehuis



Schermopname (389).png

Veendammer fotojournalist Peter Panneman hekelt de communicatie stroom vanuit het Veendammer gemeentehuis. Aanleiding tot deze conclusie is het feit dat Panneman vragen had gesteld over de huisvesting van burgemeester Berry Link. Panneman had hierover een onderzoek ingesteld en kwam tot een feitelijk verhaal. Ter bevestiging had de fotojournalist een aantal vragen gezonden naar de afdeling communicatie en vroeg de vragen te beantwoorden.

Panneman had o.a. de vraag gesteld of de burgemeester elders aan het solliciteren is, en dit wellicht de reden zou kunnen zijn dat hij nog steeds niet in de Parkstad woonachtig is. Wat vervolgens tot gevolg zou kunnen zijn dat Veendam wellicht op zoek zou moeten naar een nieuw burgemeester. Zoals bekend is Berry Link tot 15 september 2023 de tijd gegund zich in Veendam te vestigen.

Slechts een ontwijkend antwoord kreeg hij terug, terwijl 4 vragen onbeantwoord bleven, en niet aan de orde waren, aldus de email vanuit het gemeentehuis. Panneman is hier verbolgen over maar wil zelf verder niet inhoudelijk op de kwestie reageren.