Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V & Z - week 9

Door Eindredactie op zaterdag, 4 maart, 2023 - 11:35

V&Z_Veendam.png

In de hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld en daar kreeg de beoogde kampioen H. v/d. Veen een grote nederlaag te slikken, want er werd van 9-1 verloren van Dijk Administratie die nu bovenaan staat. E. Schoenmaker scoorde er vier van de negen.

In de eerste klasse komen nog vier teams in aanmerking voor promotie en of kampioenschap. Het lijkt erop dat deze strijd pas op de laatste wedstrijd zal worden beslist. Hier zit nog wel behoorlijk verschil in wedstrijden. Koploper Sandra’s Hair Studio verloor met 3-7 van Bert Ritsema Futsal en daarmee heeft Bert Ritsema nu de beste papieren om kampioen te worden. Slagter en de Jonge scoorde er elk drie. Smit Facility – Roskamp Automaterialen werd 1-4 en daarmee doet ook Roskamp nog volop mee voor het kampioenschap. De beste papieren heeft FC. Noncha als ze de wedstrijden die ze minder hebben gespeeld allemaal winnen, maar dat zal nog een hele kluif worden, er nu wel met 10-2 gewonnen van Istanbul Veendam, maar er moet nog gespeeld worden tegen de teams die boven hen staan. Ozcelik scoorde van de tien vier en Anakotta drie. Autobedrijf Smid Meeden-Dofine werd 5-5.

Next 360 speelde in de tweede klasse twee keer en won woensdag met 8-2 van Taxi Molijn, maar verloor vrijdag met 4-5 van Voetzorg van Maanen dat door deze zege wel heel dicht bij promotie is. Stukadoorsbedrijf M. Stevens won met 10-5 van Beste HV dar hierdoor wel heel erg dichtbij degradatie is. Feiken CV – Prins Elektro Techniek werd 3-5 en door deze nederlaag is Feiken CV ook in een positie gekomen waar het moet vechten tegen degradatie.

In de derde klasse gaat de strijd om het kampioenschap nog tussen drie teams.  Hello Kitty Warriors met 8-6 van v/d. Laan Verzekeringen en daar scoorde J. van Zwol er vier van de acht en maandag verloor Hello Kitty Warriors verrassend van KP Servicesmet 7-2. Door deze nederlaag zal Hello Kitty Warriors alles op alles moeten zetten om nog voor promotie in aanmerking te komen, want vdlaan.nl en Veendam Fanatics staan er nu beter voor. MOG ICT en 19 Mei speelden twee keer tegen elkaar deze week en 19 Mei won beide keren met 4-2 en ook Claj Consultancy en Groningen Locals speelden twee keer tegen elkaar en daar won beide keren Claj Concultancy. Maandag werd het 5-2 en vrijdag 4-2.

In de vierde klasse waren twee wedstrijden deze week en daar won FC. Flamingo’s met 2-0 van Drenth Installatie Techniek en Koopjesdrogisterij – FC. Titanium werd 5-9 en I.N. Dijk scoorde voor FC. Titanium drie keer en zijn vader twee keer en de zoon dus erg trots net als zijn opa die competitieleider is en voor koopjesdrogisterij scoorden Smit en Valeton elk drie keer.