Sport

Zaalvoetbal V & Z - week 8



V&Z_Veendam.png

Door Aeilt Hassing

Deze week werden de achtste finales van de beker gespeeld en de uitslagen hiervan staan binnenkort op de site.

In de competitie werd in de hoofdklasse niet gespeeld, maar in alle andere wel.

In de eerste klasse kwam koploper Sandra’s Hairstudio tegen Roskamp Automaterialen in actie en het werd 3-3 en is deze aanval op de koppositie afgeslagen en woensdag is de volgende wedstrijd tegen Bert Ritsema Futsal die ook nog kans maakt op promotie. Autobedrijf Smid Meeden won met 12-1 van Istanbul Veendam en zal volgend seizoen uitkomen in de tweede klasse.

In de tweede klasse lijkt Voetzorg van Maanen kampioen te worden, want nu werd er met 6-5 gewonnen van concurrent By Kielman. Beste HV-Clias/ v.d. Laan Verzekeringen werd 2-6.

Van der Laan Verzekeringen tegen Veendam Fanatics werd 1-3 en door deze zege maakt dit team samen met Hello Kitty Warriors en vdlaan.nl uit wie er kampioen gaat worden in de derde klasse. MOG ICT – Claj Consultancy werd 1-7.

In de vierde klasse is het erg spannend wie hier kampioen gaat worden. Avebe is nu koploper door met 18-0 te winnen van Koopjesdrogist en GHV won met 11-1 van Drenth Installatie Techniek en staat nu tweede, maar heeft ook een wedstrijd meer gespeeld. Adviesunie Lokken won met 4-0 van H.S.j.L.’21 en FC. Titanium won van de Kandelaar met 5-3.