Sport

Zechstein Stratenvolleybal Toernooi terug op de agendaadvertentie Zechstein Stratenvolleybal 2023.jpg

Na 3 jaren van afwezigheid staat het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi eindelijk weer op de agenda. Het meerdaags volleybal toernooi dat in 2019 voor het laatst plaats vond, zal in mei van dit jaar weer terugkeren in het Indoorcentrum in Veendam. Net als tijdens de laatste edities is Zechstein Minerals BV weer trotse hoofdsponsor van het Stratenvolleybal Toernooi, iets waar de organisatie erg blij mee is! Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang, om er samen met zo’n 300 (verwachte) deelnemers weer een groot volleybalfeest van te maken!

Wat is het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi?
In 2023 beleefd het Stratenvolleybal Toernooi alweer haar 8e editie in het Indoorcentrum. Het volleybal evenement kenmerkt zich door haar sportieve en laagdrempelige karakter. Iedereen die het leuk lijkt om twee avonden te volleyballen met familie, vrienden, buurtgenoten, kennissen en collega’s kan zich aanmelden. Daarnaast staat ‘Saamhorigheid & Gezelligheid’ zowel tijdens als na afloop van de wedstrijden hoog in het vaandel.

3 dagen volleybal
In tegenstelling tot voorgaande edities zal het toernooi dit jaar niet over twee, maar drie speeldagen verdeelt worden. Op 17 en 18 mei de voorrondes, waarbij ieder team één van beide dagen in actie zal komen. Aansluitend vindt op vrijdag 19 mei de Finaleavond plaats, waarbij alle teams nogmaals hun wedstrijden zullen spelen in de winnaars of verliezers poule.

Meldt je team aan!
Het wordt weer een supergezellig en sportief volleybalspektakel. Aarzel niet en trommel vrienden, familie, buurtgenoten of collega`s op en stel je team samen! Enkele aandachtspunten voor het samenstellen van je team:

  • Minimaal 6 spelers.
  • Maximaal 3 Nevobo leden per team.
  • Er dienen ten alle tijden 2 vrouwen in het veld te staan.

Aanmelden voor het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi is mogelijk vanaf 5 maart via www.eventree.nl. (Nadere informatie volgt)

Feestavond met ‘Moeflons Feestband’
Op 19 mei zal naast de finales ook een afsluitende feestavond gepland staan. Na afloop van de wedstrijden zal ‘Moeflons Feestband’ plaats nemen op het podium in de Sorghvliethal. Voor alle deelnemers en toeschouwers is de toegang gratis. Tevens zullen de winnaars hun prijs op het podium in ontvangst nemen tijdens feestavond.

Kijk voor meer informatie op www.eventree.nl