Sport

V & Z - week 6V&Z_Veendam.png

In de hoofdklasse won koploper Dijk Administratie met 5-2 van Osman Gazi, maar H. v/d. Veen VOF en DWS/v/d. Kooi hebben een aantal wedstrijden minder gespeeld en kunnen Dijk Administratie passeren in de stand als ze de wedstrijden allemaal winnen. SWO Veendam en MF Shipping maakten er een leuke pot zaalvoetbal van en uiteindelijk werd de uitslag 2-2. JS-Viro – Nijmko FC werd 1-10 en zo blijft JS-Viro op de hatelijk nul staan en Nijmko FC staat nu op plaats vier en Van der Schuur scoorde er zes voor Nijmko FC. Sandra’s Hair Studio won met 2-8 van Istanbul Veendam en blijft is samen met Roskamp Automaterialen dat met 2-11 won van Autobedrijf Smid Meeden in de race voor het kampioenschap en dat telt ook nog voor Bert Ritsema Futsal dat met 2-1 won van Dofine. FC Noncha dat er ook goed voor staat speelde met 5-5 gelijk tegen Smit Facility en verspeelde daarmee twee dure punten in de strijd voor promotie en of kampioenschap. Voetzorg van Maanen won met 7-1 van Taxi Molijn en door deze zege blijft dit team koploper en de naaste achtervolgers speelden met 5-5 gelijk en lieten dus beide dure punten liggen en dat zijn By Kielman en Veen Auto’s en ook Next 360 doet nog volop mee om de bovenste plaatsen. Feiken CV pakte drie belangrijke punten tegen Stukadoorsbedrijf M. Stevens, uitslag 3-1 en heeft een beetje lucht gekregen tegen degradatie.

In de derde klasse blijft het spannend bovenin, want koploper vdlaan.nl won met 4-2 van Claj Consultancy en naaste belager Veendam Fanatics won met 11-5 van Salon la Granja dat de kans op promotie wel kan vergeten na deze grote nederlaag. De Roo scoorde er zes van de elf  voor Veendam Fanatics. KP Services – v/d. Laan Verzekeringen werd 3-4. Na een gelijk spel van vorige week won FC Titanium nu met 2-0 van H.S.J.L ’21 en dat heeft waarschijnlijk te maken dat er nu een andere coach is. Drenth Installatie Techniek – Adviesunie Lokken werd in een wedstrijd met veel kansen aan beide kanten uiteindelijk 2-2.

Ook deze week waren er weer veel wedstrijdformulieren slecht ingevuld, geen lijnrechters ingevuld en dus krijgen deze teams daarvoor een boete en het is van belang om na de wedstrijd het formulier na te kijken. Ook staat de uitslag er niet altijd goed op en we gaan dit ook niet meer wijzigen en dus is het in belang van de teams zelf.

Aeilt Hassing
Voorzitter