Agenda

Blueprint live vanuit Grand Café Java



Datum: 
vrijdag 10 februari 2023 17:00 tot 19:00

 

Schermopname (324).png

Op vrijdag 10 februari is er weer een nieuwe live aflevering van Blueprint gepland, opnieuw vanuit de bovenzaal van Grand Café Java. Deze keer komen de bluegrass en country liefhebbers aan hun trekken want de gasten zijn Kentucky Snake Oil en het country duo Just Us.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondagmiddag van 13.00-14.00 te beluisteren en verder de hele week op:


Kentucky Snake Oil
Met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en meerstemmige zang brengt Kentucky Snake Oil een mix van Bluegrass, Country en Americana. Swingende traditionals waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns. De band speelt een gevarieerd repertoire met onder andere nummers die bekend zijn van Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons.

Mario Kramer - zang, gitaar
Sebastian Meijer – fiddle, zang
Douwe Dijkstra - contrabas, zang
Wander van Duin - banjo, dobro, zang


Just Us
Just Us bestaat uit zangeres Marjan Sinnema (Sellingerbeetse) en gitarist Lysanne Kamies (Nieuw-Weerdinge) die ook voor de 2e stem zorgt. Zij vormen sinds enkele jaren een countryduo. Van jongs af aan waren zij allebei al bezig met muziek. Voornamelijk geïnspireerd door country en americana muziek besloten zij jaren geleden een duo te vormen. Covers van o.a. Dolly Parton, Alison Kraus en Brandi Carlile komen voorbij. Het afgelopen jaar zijn ze ook begonnen met het schrijven van eigen nummers. ‘Little House’, een echte country song die het verhaal vertelt over teruggaan naar de goede oude tijd, is nu uitgebracht. ‘Little House’ is de debuutsingle van het duo Just Us.


Datum:       Vrijdag 10 februari
Locatie:      Grand Café Java, Prins Hendrikplein 7, Veendam
Tijdstip:      17.00 - 19.00 uur
Toegang:    gratis