Sport

V & Z - week 5V&Z_Veendam.png

In de week van 27/2 t/m 3/3 is Sportplein gesloten, maar V&Z speelt deze week wel. We spelen ook op maandag die week en dan worden de wedstrijden van 9 december ingehaald die toen niet gespeeld konden worden i.v.m. het Nederlands elftal. Dus kijk op de site of jullie moeten spelen.

Deze week werden er veel gele kaarten gegeven en ook nog eens een aantal rode kaarten en dus heeft de strafcommissie weer veel werk.

In de hoofdklasse won Nijmko FC met 1-6 van Osman Gazi en in de eerste klasse deed Roskamp Automaterialen goeie zaken door met 0-5 te winnen van Istanbul Veendam en heeft een verlies punt meer dan Sandra’s Hair studio en Bert Ritsema Futsal leed een nederlaag tegen FC. Noncha, uitslag 5-6 en door deze zege doet FC. Nocncha ook weer mee om een promotie plaats. Onderin won Smit Facility met 4-3 van Dofine.

Prins Elektro Techniek – Stukadoorsbedrijf M. Stevens werd 7-6 in de tweede klasse en By Kielman won met 2-0 van Clias/v.d. Laan Verzekeringen. In deze klasse is het onderin erg spannend.

In de derde klasse is het bovenin spannend, maar ook onderin is nog van alles mogelijk. Bovenin won vdlaan.nl met 14-1 van Salon la Granja en Veendam Fanatics won met 8-0 van Claj Concultancy en heeft drie wedstrijden minder gespeeld  en als ze die winnen hebben ze een punt meer dan vdlaan.nl. Van der Laan Verzekeringen won met 4-2 van NOG ICT.

In de vierde klasse blijft het spannend bovenin, want nu won FC. Flamingo’s met 9-0 van de Kandelaar en staat nu weer bovenaan, GHV en Avebe hebben minder wedstrijden gespeeld en kunnen FC. Flamingo’s passeren, maar dan moeten ze wel de wedstrijden winnend afsluiten. Faber & Faber won met 13-4 van FC. Koopjesdrogisterij.

De wedstrijdformulieren worden door een aantal teams slecht ingevuld en heel vaak staat er geen lijnrechter of coach op of staat er wel op en is dan niet aanwezig en dan worden deze dus doorgestreept en als ze er wel zijn en niet opstaan zal V&Z dat niet veranderen, de aanvoerder en of coach kan dit na de wedstrijd controleren.

Aeilt Hassing
Voorzitter V & Z