Nieuws

Online informatieavond Regionaal Energieloket over het maken van een verduurzamingsplan



lightbulb-3104355_1920.jpgFoto Colin Behrens

Heeft u een hoge energierekening en wilt u energie besparen? Het Regionaal Energieloket organiseert op dinsdag 10 januari 2023 een online informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst gaat u aan de slag met het maken van een verduurzamingsplan. U krijgt onafhankelijke en gratis informatie hoe u nog deze winter energie kunt besparen en hoe u zich slim kunt voorbereiden op volgende winters.

Wat houdt de informatieavond in?
Het Regionaal Energieloket helpt u graag op weg met praktische tips. Hoe combineer ik onderhoud met het verduurzamen van mijn woning? En bij wie moet ik zijn voor de uitvoering? Wat als u binnenkort gaat verhuizen? Is het nemen van maatregelen om energie te besparen dan wel handig? Het beste verduurzamingsplan maakt u zelf. Met drie voorbeeldgezinnen en een paar simpele vragen kunt u zien hoe een eigen plan gemaakt kan worden. Aan het einde van de avond wordt een voorbeeldplan gedeeld. Daarmee kunt u makkelijk en direct met uw eigen plan aan de slag.

Hoe meld ik me aan?
Via de website van het Regionaal Energieloket kunt u zich aanmelden. De informatieavond op dinsdag 10 januari 2023 is online en begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 60 minuten. Wilt u op een later moment het webinar terugkijken? Dat kan! Als u zich aanmeldt, ontvangt u na afloop van de bijeenkomst een e-mail met een link om de avond terug te kijken.

Meer informatie
Het is de derde online informatieavond van het Regionaal Energieloket. Alle informatie over de onderwerpen van de avonden en aanmelden kan via de website van het Regionaal Energieloket.  www.regionaalenergieloket.nl/veendam