Nieuws

Postzegelbeurs in De Kandelaar



3C4A6661.JPG

Door Bert Woltjes 

De Filatelistenvereniging Veendam en Omstreken organiseerde zaterdag 17 december een grote postzegel(ruil)beurs van postzegels en poststukken. Er waren 12 standhouders met 59 meter tafel uit de 3 noordelijke provincies.

3C4A6650.JPG

Postzegels, brieven en poststukken stonden hier centraal. Er werd geruild en gekocht voor b.v. de eigen verzameling. Tevens werden er complete mappen met zegels verkocht. Er waren zegels te zien en te koop van over de hele wereld. Verder werd over de verschillende manieren van verzamelen van gedachten gewisseld. 

3C4A6656.JPG

Meerdere keren per jaar worden over uiteenlopende onderwerpen lezingen gehouden door filatelisten van buiten de vereniging. Hieruit kan steeds weer inspiratie worden opgedaan voor de eigen verzameling. Ook leden van de eigen vereniging vertellen af en toe over hun verzameling. De verenigingsavonden worden 1x per maand gehouden in De Kandelaar te Veendam. Zaal open vanaf 19.00 uur, aanvang officiële gedeelte 20.00 uur. De avonden zijn meestal voor 22.00 uur geëindigd.


Fotoalbum: