Sport

Verslag V & Z - week 49



V&Z_Veendam.png

In de hoofdklasse won Dijk Administratie met 5-2 van Nijmko FC met 5-2 en heeft een wedstrijd meer gespeeld dan V/d. Veen VOF, maar beide hebben 15 punten.

In de eerste klasse deed Bert Ritsema Futsal goede zaken door met 16-1 te winnen van Istanbul Veendam en W. de Jonge scoorde zes keer. Door deze zege staan ze nu tweede en hebben een punt minder dan de koploper, maar ook een wedstrijd minder gespeeld. VdLaan.nl herstelde zich van de nederlaag van vorige week door met 5-1 te winnen van KP Services en is weer koploper. FC. Titanium – FC. Flamingo’s werd 3-5 in de vierde klasse en FC. Flamingo’s staat nu tweede en zal zoals het nu lijkt samen met Avebe en GHV uitmaken wie er gaat promoveren.

Vrijdag werd er verder niet gespeeld, want veel teams wilden de wedstrijd zien van Oranje tegen Argentinië.

Istanbul Veendam zou graag een paar spelers erbij willen hebben en als er mensen zijn die graag willen zaalvoetballen en geen team hebben zijn ze welkom bij Istanbul Veendam, even een mail sturen naar V&Z Veendam of bellen met één van de bestuursleden.
Tevens zoeken we dames die willen zaalvoetballen. Inmiddels is er belangstelling van een paar teams, maar het zou leuk zijn dat we een dames/meisjescompetitie zouden kunnen invoeren, maar dan moeten we minimaal 5 teams hebben.