Nieuws, Sport

Sportcafé Sportplein Veendam kleurt nog steeds Oranje!



Kwartfinale + Peter Mans.jpg

Vlak voor de start van het WK voetbal werd Sportcafé Sportplein omgedoopt tot ‘WK Oranje Café’. Een bouwwerk van bijna 1000 bierkratten, meerdere grote tv schermen en heel veel oranje versiering maken het sportcafé tot een ware oranjetempel! En daarnaast de vele in oranje geklede voetbalfans die inmiddels 4 wedstrijden van het Nederlands Elftal hier hebben kunnen volgen. “Tot nu toe is het een groot succes, mede gezien de ongeslagen status van ‘Ons Oranje’”.

KWARTFINALE: NEDERLAND – ARGENTINIË
Na de successen in de groepsfase en tijdens de eerste Knock-out wedstrijd staat vrijdag de wedstrijd in de kwartfinale op de agenda. Met als tegenstander het Argentinië van Lionel Messi. Op vrijdag 9 december zal om 20:00 uur de aftrap plaats vinden.

GEZELLIGHEID RONDOM DE WEDSTRIJD
Net als tijdens voorgaande wedstrijden is er weer genoeg te beleven in het ‘WK Oranje Café’. Zo zullen de deuren al om 16:00 uur open gaan, om alvast in de stemming te komen voor de aftrap. Tijdens de Pré-Party zal DJ Peter Mans de sfeer erin brengen, ook zijn er weer leuke acties aan de bars.

Gezien dit alles rondom etenstijd plaats vindt hebben is er ook de nodige eterij verkrijgbaar voor, tijdens en na afloop van de wedstrijd. Onder andere lekkere broodjes beenham en andere snacks.

GRATIS ENTREE, VOL=VOL
Ook dit keer is de entree voor Oranjefans weer gratis. Wel hanteert men een toegangsbeleid van 18+. Gezien de verwachte drukte is het advies om op tijd te komen voor een mooi plekje in het ‘WK Oranje Café’. Er is ruimte voor zo’n 200 bezoekers, vol is vol.

AFTER PARTY?
Natuurlijk zal er bij een overwinning weer een After-Party plaats vinden! Ook dan zal DJ Peter Mans de feestende bezoekers tot in de late uurtjes voorzien van de lekkerste feestmuziek. “Uiteraard hopen we dat dit de uitkomst zal zijn aankomende vrijdag rond de klok van tienen.” aldus eigenaar Rob van Loenen.