Nieuws

Let the Sixties Roll Veendam
 Te druk en te duur



Veenlustzaal_Sixties2022.jpg
Foto Sixties organisatie

Zaterdag waren ruim 1500 muziek liefhebbers van de Sixties toegestroomd naar Grand Café Java in Veendam om hun favoriete band of artiest in leven lijve te zien optreden op één van de 5 podiums. Deze avond waren 14 verschillende bands en artiesten naar Grand Café Java gekomen.

De organisatie is supertrots dat ze de sfeer en de gezelligheid van de Sixties van rond 1990 in Veenlust hebben kunnen benaderen. Een tweede editie volgend jaar zit er zeker in.

Vele bezoekers waren echter niet tevreden. De schrik zat er direct al in dat er voor een consumptie  €3,50 moest worden betaald en de minimale afname was een eenheid van 5 consumpties. Voor de garderobe moest € 2,00 worden betaald.

WhatsApp Image 2022-11-28 at 12.17.01.jpeg
Parkzicht 80, 90, 00 en 10 disco

Door de drukte was bijna onmogelijk om doorgang te vinden naar het podium van je favoriete band of artiest en mocht je de zaal hebben bereikt was het onmogelijk om glimp op te vangen van het optreden. Een aantal bezoekers is wegens de drukte gevlucht naar Parkzicht waar op dat moment de jaren 80, 90, 00 en 10 disco was. Toch gaf een meerderheid van de bezoekers aan dat het gezellig was, omdat ze vele oude bekenden tegen kwamen.