Sport

Verslag V & Z - week 47



V&Z_Veendam.png

Deze week voor een week om snel te vergeten, want een paar teams hebben besloten om niet te spelen, omdat Oranje vrijdag moest spelen en deze teams de voorkeur gaven aan om de wedstrijd van Oranje te kijken in Sportplein. Deze teams kunnen dus een boete verwachten.

Ook hadden wij als V&Z erop de avond nog veel last van, want een aantal mensen die ook de wedstrijd hadden bekeken in Sportplein kwamen met bier naar de Parkstadhal om daar naar de wedstrijden te kijken en moesten wij van V&Z en de beheerder deze mensen er steeds de toegang weigeren, want glas en alcohol zijn verboden in de hal en wat je dan niet naar je hoofd krijgt geslingerd is niet normaal. Dus hadden wij behoorlijk de pest in.

Dan nu de wedstrijden van afgelopen week. In de hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld en dat was een hele spannende de strijd tussen Nijmko  en H. v/d. Veen en werd uiteindelijk nipt gewonnen door v/d. Veen met 4-5. In deze wedstrijd was Slagter de beste speler en zonder hem was de uitslag zeker anders geweest.

Sandra’s Hair studio won in de eerste klasse met 2-3 van Smit Facility en blijft koploper en Istanbul Veendam verloor met 1-6 van Autobedrijf Smid Meeden en blijkt nu dat Istanbul een klasse te hoog is ingedeeld.

De tweede klasse lijkt de strijd om het kampioenschap tussen vier teams te gaan. Koploper Veen Auto’s won met 3-6 van Taxi Molijn, maar Voetzorg van Maanen en Next 360 hebben een punt minder, maar ook een wedstrijd minder gespeeld en By Kielman heeft een punt minder, maar ook zes gespeeld.

In de derde klasse won vdlaan.nl met 8-5 van v/d. Laan Verzekeringen en staat nu bovenaan en ook hier is het behoorlijk spannend. KP Services won met 4-1 van MOG ICT en daar blinkt al weken de doelman van KP Services uit en ook nu was hij weer moeilijk te passeren en scoorde ook nog de vierde goal vanuit zijn eigen doelgebied. 19 Mei – Hello Kitty Warriors was een vervelende wedstrijd waar de scheids niet goed tegen optrad. Er waren veel incidenten en alles werd door de scheids niet bestraft en dan is de uitslag 4-15 en denk je waar is dit voor nodig. Salon la Granja won nipt van De Vastgoedschilder met 4-3.

In de vierde klasse won Avebe met 3-0 van Fc. Titanium en blijft Avebe koploper en bij Fc. Titanium lopen een paar spelers bij die denken dat ze alles kunnen, maar als de bal hebben doen ze er niks mee en daar doen de jonkies het wel goed. GHV – Fc. Flamingo’s werd 3-3 en daar viel een rode kaart voor een speler die de scheids uitschold en bedreigde na een doelpunt wat de gelijkmaker was en deze speler vond dat het geen doelpunt was, maar de lijnrechter wees ook naar het midden en dus een doelpunt. Jammer dat dit gebeurde, want het was best wel een spannende wedstrijd. Faber & Faber won met 4-1 van H.S.J.L ’21 en Koopjesdrogist dat slecht begon aan de competitie, maar nu weer sterk terugkomt door weer met grote uitslag te winnen van Adviesunie Lokken, uitslag 14-1.

Het bestuur wil men er nogmaals op wijzen dat het wedstrijdformulier goed moet worden ingevuld, want er ontbreekt nogal wat aan en als er iets niet is ingevuld zal het bestuur dit ook niet wijzigen, want we zouden ook graag eens zien dat er meer medewerking kwam van een aantal teams, velen klagen steeds, maar zelf iets doen of eerder aangeven dat men niet kan spelen zou voor ons een hoop werk schelen en de boetes zijn niet mals zoals men wel weet. Tevens hebben twee dames teams interesse te hebben in het zaalvoetbal bij ons en dat vinden wij natuurlijk prachtig, maar het zou nog mooier zijn als er een paar bijkwamen en we een aparte dames competitie konden maken en dan denken we aan 5 of zes teams, want nu moeten de dames tegen de mannen spelen, dus dames meld jullie aan bij ons.