Sport

Verslag V & Z - week 46



V&Z_Veendam.png

De topper in de hoofdklasse tussen H. v/d. Veen VOF en Dijk Administratie werd nipt gewonnen door eerstgenoemde. Dijk Administratie kwam met 0-3 voor te staan, maar door blessures hadden ze geen wissels meer en ging de voorsprong verloren en won v/d. Veen alsnog met 4-3 en DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi won in een spannende strijd met 4-3 van JS-Viro dat pas in de laatste minuut het hoofd moest buigen. Bert Ritsema Futsal tegen Sportplein werd 0-3 en daar was Rob van Loenen trefzeker, maar helaas niet in het doel van de tegenstander, maar hij schoot onze secretaris de telefoon uit haar hand. De wedstrijd op zich leek een makkelijke avond te worden voor Ritsema Futsal, maar Sportplein verdedigde goed en kwam er snel uit en daar had Ritsema geen antwoord op en zelfs een strafschop werd gemist, want doelman Ottens stopte de terecht gegeven strafschop. Roskamp Automaterialen speelde gelijk met 5-5 tegen Fc. Noncha. Binnen enkele minuten stond Fc. Noncha met 0-4 voor, maar daarna kwam Roskamp sterk terug met uiteindelijk een gelijk spel. Istanbul Veendam verloor met 1-10 van Smit Facility en blijft op de akelige nul staan en voor Smit was dit de eerste overwinning. Sandra’s Hairstudio won met 7-5 van Dofine en is nu koploper, maar Roskamp heeft twee punten minder, maar ook twee wedstrijden nog te goed.

Ook werd er een topper in de tweede klasse gespeeld en deze ging tussen Next 360 en Stukadoorsbedrijf M. Stevens en dat werd een spannende pot zaalvoetbal en ging lang gelijk op, maar door persoonlijke fouten van Stevens ging de overwinning naar Next 360 en won met 8-4 en is nu koploper. Wat op viel bij Next 360 was de lijnrechter die erg sportief vlagde en dat zien we niet vaak en dat mag ook weleens gezegd worden. Veen Auto’s won met 4-1 van Beste HV en daar gaf de ervaring de doorslag. Feiken CV verloor met 0-3 van Taxi Molijn en Clias/v/d. Laan – Voetzorg van Maanen werd 1-2 en van Maanen staat gelijk met Next 360 maar heeft een wedstrijd meer gespeeld.

In de derde klasse staat Veendam Fanatics bovenaan samen met vdlaan.nl, maar het doelsaldo van vdlaan.nl is beter. Veendam Fanatics won met 1-7 van 19 Mei. Claj Consultancy heeft de eerste overwinning bennen door met 6-3 tw winnen van MOG ICT dat nog puntloos is. KP Services – Salon la Granja werd 3-5 Hello Kitty Warriors had geen kind aan De Vastgoed Schilder en de uitslag is 11-3 geworden.

In de vierde klasse won GHV met 11-5 van Drenth Installatie Techniek en Avebe won met 9-1 van H.S.J.L’21en Fc. Flamingo’s versloeg Adviesunie Lokken met 13-0 en in deze klasse is het zeer spannend, want de eerste vier staan dichtbij elkaar. Een verzoek aan de teams van het bestuur om de wedstrijdformulieren goed in te vullen, er ontbreekt nogal wat aan. De fouten die hierdoor ontstaan worden niet hersteld en dat gaat men name over het aanwezig of niet aanwezig van een lijnrechter of coach.