Sport

Verslag V & Z - week 45



V&Z_Veendam.png

Voor de Danny Bats Bokaal werd er deze week een tussenronde gespeeld en een paar teams kwamen niet opdagen en de reden was volgens deze teams dat het niet in het programma stond en dus ook niet op de site. Maar helaas voor deze teams stond het er wel op, maar niet bij hun eigen klasse, maar in het programma van deze week. De teams hebben verloren met 5-0 en krijgen een boete voor het niet aanwezig zijn. 
De Vastgoedschilder, Fc. Titanium, Sportplein, JS-Viro, Dofine, Roskamp Automaterialen, GHV, Salon la Granja en MOG ICT gaan door in de beker.

DWS/v.d. Kooi won in de hoofdklasse met 6-3 van SWO Veendam en MF Shipping won met 6-1 van Osman Gazi en Scheerhoorn scoorde er  drie van de zes.

In de tweede klasse won koploper By Kielman met 5-2 van Next 360 en Beste HV tegen Prins Elektrotechniek werd in een mooie pot zaalvoetbal 1-2.

In de derde klasse won Veendam Fanatics met 3-1van KP Services en Hello Kitty Warriors won met 7-4 van Claj Consultancy en daar was Huizing met drie treffers de man van de wedstrijd.

In de vierde klasse won Avebe de topper tegen Fc. Flamingo’s met 4-2 en Drenth Installatietechniek- Fc. Koopjesdrogisterij werd 10-13 en dat is een uitslag dat bijna nooit voorkomt in de competitie van V&Z. Voor Drenth installatietechniek scoorde Breedeveld er vier van de tien en bij Fc. Koopjesdrogisterij scoorde Valeton ook vier, maar de Boer dacht dat kan ik beter en scoorde er zes van de dertien.

Afgelopen maandag was de ledenvergadering en de opkomst was niet best. Bij deze willen wij als bestuur dan ook mededelen dat de teams die niet aanwezig waren zonder zich af te melden ook niet moeten klagen bij het bestuur, want dan had je aanwezig moeten zijn en kon je daar je zegje doen of een compliment uitdelen aan het bestuur.
De voorzitter Aeilt Hassing werd nog verrast op de vergadering i.v.m. zijn verjaardag die dag. Hem werd een fles drank en een leuk uitje aangeboden omdat onze voorzitter 70 jaar is geworden. De voorzitter wil hierbij ook de andere leden die aan zijn verjaardag dachten bedanken voor de attentie.