Nieuws

Het muziek festival “Let the Sixties Roll”.312604662_5629637447151969_2079420919494263088_n.jpg

Door Peter Panneman

De voorbereidingen zijn in volle gang, en het loopt op rolletjes, aldus de organisatie van het festival “Let the Sixties Roll” . Momenteel is ruim 80% van de beschikbare kaarten verkocht en raken we zeker uitverkocht , aldus Hans Stuut die samen met Bram Bos en Dirk Jan Brouwer voor de organisatie tekenen.

Dat gevoel, van samen naar livemuziek luisteren, in verschillende zaaltjes een andere sfeer en andere mensen, rondlopen, kleinschalig en gezellig, elkaar ontmoeten en klinken op het leven. Dat gevoel willen de mannen samen met Leo Frans van Grand Café Java laten herbeleven. En misschien wel een beetje overdragen aan een jongere generatie.

Grand Café JAVA is dan ook een uitgelezen locatie om in vijf verschillende zalen in een doorlopend programma, een keur aan artiesten live te beluisteren.

Naast de gerenommeerde bands als The Wild Romance en Erwin Java’s Travel Party ft. Erwin Nyhoff play Cuby & The Blizzards, is ook de bekende en voormalige Veendamse Carolina Dijkhuizen van de partij met een tribute aan Donna Summer.

Met de andere artiesten is er een uiterst gevarieerd muziek programma samengesteld. Daarmee zijn de ingrediënten voor een uiterst gezellige avond zeker aanwezig. En daar zijn de organisatoren best wel trots op.

Een volledige line-up van de artiesten is te vinden op de website. Het muziekevenement gaat plaatsvinden op zaterdagavond 26 november.

Voor meer info en kaartverkoop: www.letthesixtiesroll.nl