Sport

Verslag V & Z - week 41



V&Z_Veendam.png

Deze week werd er op vrijdag niet gespeeld in Veendam i.v.m zwemwedstrijden.

Vorige week werd een scheidsrechter fysiek bedreigt door een supporter van Osman Gazi en afgelopen woensdag werd een scheids buiten bij zijn auto verbaal bedreigt door een speler van Galacticos. Het bestuur zal passende maatregelen nemen tegen deze personen. Het is meer dan droevig dat dit gebeurd en het bestuur is hier ook helemaal klaar mee, want zo willen onze scheidsrechters deze teams niet meer fluiten en hebben deze teams echt een probleem. En het is zelfs inmiddels zover dat men de stekker er weleens kan uittrekken of meerdere bestuursleden zullen zich bedanken voor hun functie. Of de scheids nu goed fluit of een mindere dag heeft moet men zich altijd kunnen beheersen, want ook de spelers hebben weleens een mindere dag en dat scheld de scheids ook niet op de speler. Dus denk eerst even na voor dat je een scheids gaat bedreigen.

Ook het afzeggen van wedstrijden op het laatste moment is een groot probleem. De teams denken dat dit makkelijk kan worden opgelost, maar zo werkt het niet! De competitieleider is daar uren mee bezig om een andere team te vinden. Als de competitieleider geen andere team kan vinden is de boete 100 euro. Lukt dit wel of men regelt het zelf dan is het 30 euro.

Ook werd er dus nog gespeeld en in de hoofdklasse won DWS/v/d. Kooi Drukkerij met 5-4 van Galacticos en Bruins scoorde er vier van de vijf. Osman Gazi dat zonder wissels aantrad verloor met 1-9 van H. v/d. Veen VOF en daar scoorde v/d. Veen vier keer. Ook Nijmko -JS – Viro was een eenzijdige wedstrijd en deze werd met 9-1 gewonnen en voor Nijmko scoorde Schuiling drie keer.

Dofine en Autobedrijf Smid Meeden speelden in de eerste klasse met 4-4 gelijk en Roskamp Automaterialen BV won met 2-8 van Sandra’s Hairstudio en daar was Meijerhof met vier goals de man van de wedstrijd en Fc. Noncha won met 10-1 van Istanbul Veendam en daar scoorden zeven spelers de doelpunten.

In de tweede klasse verloor Clias/v/d. Laan Verzekeringen met 1-2 van Beste HV en Veen Auto’s – By Kielman werd 4-4 en Mans scoorde drie keer voor Veen Auto’s. Feiken CV – Voetzorg van Maanen werd 1-5.

De derde klasse had deze week vrij en in de vierde klasse won Fc. Flamingo’s met 5-2 van de Kandelaar en GHV – Faber & Faber werd 6-6 in een rommelige en te harde wedstrijd en in de laatste minuut maakte Faber & Faber nog gelijk en liepen de emoties hoog op bij beide teams.

Op 7 november is de algemene ledenvergadering in de Wildervanckhal en begint deze om 19.30 uur.