Sport

Verslag V&Z - week 40



V&Z_Veendam.png

Een wedstrijd werd er gespeeld in de hoofdklasse en een harde wedstrijd. Van beide kanten werd de wedstrijd vlak voor tijd gestaakt door de scheidsrechter, omdat een toeschouwer de scheidsrechter aanviel. De stand was toen 0-3 en dat is ook tevens de eindstand.

In de eerste klasse won Sportplein met 6-0 van Istanbul Veendam en Smit Facility – Bert Ritsema Futsal werd 2-6. Prins Elektro Techniek – Clias/v.d. Laan Verzekeringen werd 1-10 en scoorde Oldenburger daarvan vier keer. Next 360 won met 7-2 van Beste HV en daar scoorde Jans er vier voor Next 360. Feiken CV won met 2-0 van Stuk. M. Stevens in een spannende wedstrijd.

In de derde klasse won 19 Mei met 2-1 van KP Service en in een leuke gelijk opgaande strijd speelden Veendam Fanatics en Van Der Laan Verzekeringen met 3-3 gelijk. v/d. laan.nl won met 7-1 van Claj Concultancy en MOG ICt was een maatje te klein voor Salon la Granja en verloor met 0-6 en Munneke scoorde er vijf en is daarmee topscoorder van de week. Faber & Faber won met 4-1 van een zeer zwak Fc. Titanium en de Kandelaar leed ook een nederlaag van 2-5 tegen Avebe. Adviesunie Lokken – Drenth Install. Techn. werd 2-8 en Fc. Koopjes Drogisterij won met 6-3 van H.S.J.L. ’21.

Volgende maand is de Algemene ledenvergadering in de Wildervanckhal. Binnenkort worden de uitnodigingen verstuurd.