Regio

Circus Saurus komt met levensechte dino naar MuntendamPersfoto 01 - Fotograaf Jans Schulting.jpg

Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want van vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober strijkt het Circus Saurus neer in Muntendam. De grote circustent wordt opgebouwd op het Julianaplein.

Circus Saurus neemt je in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, mini-koeien en lama’s de revue.

Persfoto 04 - Fotograaf Jans Schulting.jpg

De voorstellingen beginnen op vrijdag 7 oktober om 19:00 uur, zaterdag 8 oktober om 15:00 uur en zondag 9 oktober de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10.00 tot 12.00 uur. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden. In verband met de afhankelijkheid van mobiel internet is pinnen bij het circus niet mogelijk. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/CircusSaurusNL