Sport

Verslag V&Z - week 39



V&Z_Veendam.png

Deze week werden alleen competitiewedstrijden gespeeld. In de hoofdklasse werden drie wedstrijden gespeeld en het lijkt erop dat er tussen de teams minder verschil in sterkte is dan vorige seizoenen. Galacticos – H. v/d. Veen VOF werd 6-9 en mede door het niet verdedigen van een paar spelers van Galacticos kon de tegenstander makkelijk scoren. MF Shipping won in een spannende wedstrijd met 4-3 van SWO Veendam. Het werd een spannende strijd tot aan het einde, want het leek erop dat het 2-2 zou worden, maar in de laatste minuten scoorde MF Shipping nog twee keer en alsnog kwam SWO terug, maar de gelijkmaker zat er niet meer in. Alle doelpunten waren erg mooi. DW/v/d. Kooi Drukkerij won nipt van Nijmco Fc en deze twee teams zullen ook meedoen voor de bovenste plaatsen.

Smit Facility verloor in de eerste klasse met 7-8 van Sportplein en Smit Autobedrijf Meeden verloor met 2-4 van Sandra’s Hairstudio en Dofine verloor van Roskamp Automaterialen met 2-8 en lijkt een echte versterking voor deze klasse.

In de tweede klasse won Stukadoorsbedrijf M. Stevens met 4-3 van Clias/v.d. Laan Verzekeringen en in een spannende wedstrijd verloor Taxi Molijn dat een overwinning leek te halen, maar alsnog met 3-4 verloor.

V.d. Laan.nl – Salon l Granja werd 7-7 in de derde klasse en KP Service tegen De Vastgoedschilder werd na een voorsprong van 2-5 toch nog 5-5 en kreeg een speler van De Vastgoedschilder rood voor het uitschelden van de scheidsrechter.  MOG ICT – Hello Kitty Warriors werd 3-7. 

In de vierde klasse won H.S.J.L. ’21 met 2-0 van een zeer slecht spelend Fc. Titanium. Fc Koopjesdrogisterij – Faber & Faber werd 5-10 en T. Faber scoorde daarvan zes keer en is topscoorder van de week. De Kandelaar – GHV werd 3-6.