Nieuws

Vastgoed Company bouwt aan Molenstreek Veendam3C4A3906kopie.jpg

Door Bert Woltjes

Vastgoed Company bouwt momenteel weer volop in Veendam: Aan de Klipperstraat worden 4 royale twee-onder-een-kap woningen met garages gebouwd, 8 rijwoningen aan de F.J. de Zeestraat/Marijkestraat en nog eens 13 rijwoningen aan het Lloydsterras. 

3C4A3913kopie.jpg

Energiezuinig wonen
Deze woningen betreffen zogenaamde nul-op-de-meter woningen. De woningen zijn  gasvrij en worden verwarmd middels een warmtepomp. De zonnepanelen op het dak kunnen voldoende energie opwekken om daarmee een gemiddeld gezin geheel te voorzien van haar energiebehoefte.  

3C4A3927kopie.jpg

Opleverniveau
Alle woningen worden opgeleverd met een PVC vloer, afgewerkte wanden en een luxe keuken met inbouwapparatuur. Dus direct klaar voor gebruik!

3C4A3923kopie.jpg

Verhuur
De verhuur van deze 25 nieuwbouwwoningen worden verzorgd door Makelaarsunie uit Veendam. Door de gunstige prijsstelling, mede doordat de bewoners van deze woningen bijna geen energiekosten zullen hebben, is de belangstelling enorm. De 12 woningen aan de Klipperstraat en de F.J. de Zeestraat/Marijkestraat zijn inmiddels verhuurd en worden in oktober opgeleverd. Het verhuurproces van de woningen aan de Molenstreek is nog in volle gang. De huurprijzen van deze woningen variëren tussen de € 1.185,- en € 1.300,-. Deze woningen zullen in november worden opgeleverd.