Sport

Verslag V & Z - week 36



V&Z_Veendam.png

Tekst V & Z

Afgelopen week zijn we begonnen met de bekerwedstrijden en wat was het een slecht begin. Van de negentien wedstrijden gingen er vijf niet door, want de een kwam niet opdagen omdat ze niet wisten dat ze moesten spelen en de anderen hadden andere bezigheden en zegden allemaal te laat af om nog wat te wijzigen. Een team maakte het zo bont dat ze het afzegden en dan toch weer konden spelen en op vrijdag werd er weer afgezegd en wij hadden net alles klaar en toen konden ze wel weer en heeft bestuur besloten dit niet weer te wijzigen.

Ook gingen er dus nog veertien wedstrijden wel door en daar waren zeer mooie wedstrijden bij zoals DWS/ v/d. Kooi tegen H. v/d Veen VOF en zo waren er nog vele mooie wedstrijden te zien.

De uitslagen staan op de site en we mogen hopen dat we de komende week minder uitval hebben, want anders kunnen we onze tijd beter anders besteden.

Nogmaals wil het bestuur de teams en dat zijn de contactpersonen, coaches en spelers erop wijzen dat men het huishoudelijk reglement moet gaan lezen, want het afzeggen van wedstrijden kan heel veel geld kosten. Tevens wil het bestuur iedereen erop wijzen dat glas en alcohol verboden zijn in de hallen. Het bestuur zal de regels zeker gaan handhaven en de voorzitter heeft op de Algemene leden vergadering al gezegd dat er teams zijn die het er niet mee eens zijn beter een andere sport kunnen kiezen, want zoals hij toen vertelde, we gaan liever met 30 teams verder die van goede wil zijn dan met 50 waarvan een aantal het niet zo nauw neemt.

Hopelijk gaan we een mooi seizoen tegemoet en dat de teams weer lekker kunnen voetballen en daarna een hapje en een drankje kunnen doen.