Nieuws

Vijfde editie Nedmag Moonlightwalk



foto krant montage kopiëren.jpeg
 
Op vrijdag 16 september organiseert de Lionsclub Veendam de vijfde editie van de Nedmag Moonlightwalk. Ook dit jaar is er door de Lionsclub Veendam weer een prachtige route uitgezet van ruim 5 kilometer. Langs de route zullen zoals gebruikelijk weer diverse leuke en spectaculaire acts, artiesten en muzikanten te zien en te beluisteren zijn.
 
De deelnemers betalen €10,- inschrijfgeld. De opbrengst gaat naar een goed doel. Dit jaar is dat het Veendam Beweegt Sportfonds voor volwassenen. Het fonds is bedoeld voor volwassenen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben rond of onder het sociaal minimum om een vergoeding voor een structurele sport- of cultuuractiviteit aan te vragen.
 
Lokaal talent
In 2021 deed de Lionsclub voor het eerst een oproep aan lokale artiesten om zich aan te melden om een act of optreden langs de route te verzorgen. Dat leverde leuke reacties op. Daarom is ook dit jaar weer een oproep gedaan aan lokaal talent om zich te melden. En daar is veelvuldig gehoor aan gegeven. Er is een selectie gemaakt en langs de route zijn dan ook dit jaar weer lokale artiesten te zien en te beluisteren.
 
Inschrijving
Wie mee wil doen als wandelaar kan zich aanmelden via de website www.moonlightwalk.nl. Het gaat tijdens de wandeling niet om snelheid maar om de gezelligheid. Iedereen kan dus meedoen!