Overslaan en naar de inhoud gaan

Clubkampioenschappen ZPC Bubble 2022

Door op maandag, 11 juli, 2022 - 14:13

P1021075.JPG

Eenmaal per jaar kunnen alle leden van ZPC Bubble meedoen aan de clubkampioenschappen, een leuke afsluiter van het seizoen! Tijdens de clubkampioenschappen worden alle wedstrijdslagen gezwommen. De zwemmer die na alle afstanden het snelst was,  mag zich een jaar lang clubkampioen noemen en ontving hiervoor een mooie beker. Zowel bij de recreanten, als bij de selectie.

Afgelopen vrijdag 8 Juli was het weer zover. Voor heel veel zwemmers was dit de eerste keer dat ze meededen. Extra spannend!

P1010180.JPG

Na de estafettes kwam dan eindelijk de verlossing. De nieuwe clubkampioenen werden bekend gemaakt. Bij de recreanten werd Tiemen Schuringa de nieuwe clubkampioen 2022. Nummer 2 Amber Lijnbach en nummer 3 Lieve Lente de Vos.  Bij de selectie werd Laura Setz clubkampioen 2022. Nummer 2 Ryan Huizinga en nummer 3 Tim Speijer. De aanmoedingsbeker bij de recreanten ging naar Naomi Vissering en Mendie van Dijk mocht deze bij de selectie in ontvangst nemen.

Ryan Huizinga won de Harry Blauw beker. Hij zwom de meeste punten tijdens de zwemwedstrijden bijeen. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers en niet te vergeten het enthousiaste publiek was het een succesvolle avond.