Overslaan en naar de inhoud gaan

Lichtjesroute Veendam 2022

Door op vrijdag, 24 juni, 2022 - 09:28

Lichtjesroute 2022.png

Na twee succesvolle edities van de Lichtjesroute Veendam slingert er ook dit jaar weer een Lichtjesroute door de straten van de gemeente Veendam. Dit jaar staat de Lichtjesroute gepland van 21 november t/m 16 december. In deze periode is het WK voetbal en dit is dan ook het thema van dit jaar. Oranjekoorts, (lichtgevende) voetballen en de verschillende landen zijn een paar ideetjes waar je aan kan denken. Maar gebruik ook zeker de (kerst) versiering die je al hebt. Het is immers uniek dat de kampioenschappen die normaal gesproken in de zomer plaatsvinden dit jaar in de winter zijn.

Inschrijven en de route
Net als vorig jaar kan iedereen aan de lichtjesroute mee doen. De organisatie kan niet alle opgegeven adressen in de route meenemen. Om lange onverlichte stukken te voorkomen, wordt de (hoofd)route grotendeels n.a.v. de groepsaanmeldingen gemaakt. En kijkt de organisatie of er meerdere auto- en wandelroutes gemaakt kunnen worden. De inschrijving start binnenkort en loopt door tot en met zondag 18 september. Voldoende tijd dus nog om met de buren of wijkvereniging in overleg te gaan.

Volg voor verdere ontwikkelingen, informatie over de inschrijving en andere leuke lichtpuntjes de facebookpagina en/of Instagram pagina ‘Lichtjesroute Veendam’.

De organisatie hoopt dat de Veendammers ook dit jaar gezamenlijk weer een stralende lichtjes route gaan neerzetten.