Nieuws

Midzomeravond concert Voorwaarts
in Muziekkoepel WildervankWildervank.jpg

Als een soort toegift na de Feestweek tijdens het 375-jarig bestaan in Wildervank heeft de Muziekvereniging Voorwaarts op 21 juni in de muziekkoepel een concert gegeven. Voorzitter Henk Robben heette het publiek van harte welkom namens het bestuur en de organisatiecommissie.

Het midzomerconcert in de muziekkoepel was heel sfeervol. Mogelijk zou het een vervolg kunnen krijgen. Een concert in de open lucht geeft extra sfeer.

DSC00331.JPG

“Wij hebben een prachtige feestweek achter de rug i.v.m. met het 375-jarig bestaan met 23 verschillende activiteiten voor jong en oud”, blikt de voorzitter terug.

“Ik denk dat het voor de inwoners van Wildervank van groot belang is, dat wij in de toekomst meerdere activiteiten in Wildervank gaan organiseren  i.v.m. de leefbaarheid en de onderlinge verbinding van de bevolking.”

Wildervank2.jpg

Uit blijk van waardering heeft het bestuur van Muziekvereniging Voorwaarts het concert gegeven als een soort van afsluiting van de feestweek.

Aan de bezoekers sprak Robben zijn waardering uit voor hun betrokkenheid tijdens de feestweek. Er kan teruggekeken worden op een tot een succes gemaakte feestweek.

DSC00333.JPG