Nieuws

Live op de Kabelkrant Veendam
 ‘Gaswinning Veendam; wie doet wat?’Anita starzycka natural-gas-863229_1920.jpg
Foto Anita starzycka

Op woensdag 22 juni 2022 organiseert de gemeente Veendam voor haar inwoners een informatieve bijeenkomst. Deze bijeenkomst staat in het thema van de aardgaswinning uit het Groningenveld. 

Belangstellende die niet de mogelijkheid hebben om aanwezig te zijn op de bijeenkomst kunnen live mee kijken op de kabelkrant van Veendam [SKV996] en via de website of de Facebookpagina van Parkstadveendam.nl.De informatiemarkt na de toelichting wordt niet uitgezonden.

De rolverdeling van betrokken instanties en de verschillende schaderegelingen die van toepassing zijn, worden deze avond toegelicht. Het Instituut Mijnbouwschade Groningen en de Nationaal Coördinator Groningen zijn aanwezig om inwoners te informeren.
De bijeenkomst vindt plaats in cultuurcentrum vanBeresteyn op woensdag 22 juni. Inwoners zijn welkom vanaf 19:00 uur, het programma start om 19.30 uur. 

Aansluitend aan de presentaties is er een informatiemarkt waar inwoners op themaniveau hun vragen rechtstreeks aan de bevoegde instanties kunt stellen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mail met NAW-gegevens te sturen naar: Mijnbouw@Veendam.nl


App
Of download de gratis app voor de mobiele telefoon in de Play Store (Android).

play_prism_hlock_2x_resize.png