Agenda

Luisterconcert van Celtann bij Kunst in HuisDatum: 
zondag 26 juni 2022 14:00

 

IMG_0839.jpg
illustratie foto

Op zondag 26 juni organiseert Kunst in Huis een luisterconcert met muziek van Annemarie de Bie. U bent van harte welkom vanaf 14.00 voor een drankje, waarna het concert om 14.30 begint. Reserveer vandaag nog uw kaartjes! We verwelkomen u graag in het monumentale pand Van Heijningen Bosch te Veendam. 

Annemarie de Bie
Hoewel Annemarie als kind al ondergedompeld werd in allerlei soorten muziek, speelt ze sinds 1998 vooral folk. Door haar uitgebreide ervaring met muzikanten uit Nederland, Engeland en Ierland heeft ze een veelzijdig repertoire opgebouwd en bespeelt ze meerdere instrumenten.

Annemarie zingt en speelt al 10 jaar in de folkband Fling. Onder haar artiestennaam Celtann speelt ze solo en met verschillende folkmuzikanten. Hoewel Ierse en Schotse folk de hoofdrol speelt, maakt Annemarie samen met collega’s ook eigen werk op basis van de rijke Keltische traditie. Ingetogen ballades en luistermelodieën, maar ook dansmuziek en de meer feestelijke kant van dit veelzijdige genre. 

Programma
Om 14.00 wordt u ontvangen bij Kunst in Huis met een drankje. Om 14.30 start het concert dat circa één uur duurt. Deze vindt bij goed weer plaats in de achterliggende siertuin. Na afloop bent u van harte welkom om de huidige tentoonstelling ‘Verbeeldend Verbinden’ te bezoeken, waarin werk van Noah Slot, Margreet Doornbos en Suzanne Hartmans te zien is.

Kunst in Huis 
Kunst in Huis is een kunstuitleen en -galerie in Veendam. Het doel is om mensen op een laagdrempelige en betaalbare manier kennis te laten maken met kunst. Door het uitlenen van kunst wordt het voor iedereen toegankelijk. Daarnaast bieden we een platform voor (beginnende) kunstenaars om bekendheid op te bouwen. 

Reserveer een kaartje tot dinsdag 21 juni
U kunt een kaartje reserveren tot dinsdag 21 juni, de kosten hiervan zijn €25,- per persoon, incl. twee consumpties. U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@kunstinhuis.nl. Betaling geschiedt online. Het evenement vindt alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen, dus komt allen! We zien u graag op zondag 26 juni bij Van Heijningen Bosch, Beneden Oosterdiep 63!