Overslaan en naar de inhoud gaan

Volwaardige vestiging McDonald's naar Veendam
met een McCafé en McDrive

Door Henk Drenth op maandag, 6 juni, 2022 - 07:30

IMG_1131.JPG

Eindelijk gaat het echt gebeuren, er komt een McDonald's in Veendam. Het is de bedoeling dat de Veendammer vestiging medio oktober de deuren opent.

Tot die tijd zit een promotieteam in het Veenlustplein (in het pand van voormalig Holland & Barrett). Op 3 en 4 juni waren er speeddates voor het solliciteren. Er wordt gehoopt op het kunnen aannemen van 100 mensen. En om op korte termijn al te kunnen beginnen.

"Op het Veenlustplein gaan we alle nieuwe medewerkers ontvangen. Pascal is degene die het Veendammer filiaal op operationeel vlak gaat runnen. Met ondersteuning van de managers." (De dames op de foto).

Veendam krijgt een volwaardige McDonand's met een McCafé en McDrive. In de ochtend is het restaurant ook helemaal gastvrij voor een lekker bakje koffie.

De manager verwacht dat ze op zaterdag tegen de zestig aanmeldingen zullen hebben. "Het is de bedoeling dat wij op het Veenlustplein het vaste gezicht worden van McDonald's. Iedereen kan naar binnen lopen en vragen gaan stellen. Ook de plattegronden en bouwtekeningen van de nieuwe vestiging zijn te bekijken."

"Helaas is het niet mogelijk om alvast iets lekkers te kopen. Die vraag was ook al vijftig keer gesteld." Het is dus nog even geduld hebben.