Overslaan en naar de inhoud gaan

Expositie Marijke Poppema met abstract-realistische schilderijen in vanBeresteyn

Door op dinsdag, 31 mei, 2022 - 22:37

 Expo Marijke Poppema freeyourself.jpg

Marijke Poppema ontdekte in 2016 bij toeval haar talent voor schilderen tijdens een workshop. In deze periode had ze nog een kantoorbaan, echter door de bijgewoonde workshop kwam een passie in haar naar boven en bracht ze steeds meer tijd door achter haar schildersezel. Een jaar later had Marijke al haar eerste internationale solo-tentoonstelling. Met olieverf en mixed media schildert ze kleurrijke abstract-realistische schilderijen met verschillende onderwerpen zoals portretten en dieren. Felle en neon kleuren vormen de basis. Waardoor de schilderijen licht lijken te geven. Haar werken hebben een bepaalde uitstraling van bescheidenheid en rust.

Over Marijke: 
Na een zelfstudie, besloot ze in 2021 haar kennis te vergroten en volgde ze een opleiding. Ze studeerde af af aan het Amerikaanse Milan Art Institute in Georgia, Amerika. Het reizen door Azië en wonen in Australië heeft een enorme inspiratie voor haar gehad. Dieren, mensen, de natuur en reizen is wat haar enorm inspireert. Met haar kunst wil ze daarom iedereen inspireren. Kom gerust langs om haar prachtige schilderijen te bekijken. 

De expositie wordt donderdag 9 juni om 19.00 uur geopend en is tot 25 november 2022 te bekijken tijdens de openingstijden in vanBeresteyn.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn