Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaarconcert Muziekvereniging Voorwaarts Veendam

Door op zondag, 29 mei, 2022 - 09:08

20220514_191929.jpg

Op zaterdag 11 juni a.s. organiseert Muziekvereniging Voorwaarts Veendam onder leiding van J. Albert een spetterend jaarconcert in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum, Torenstraat 108 in Wildervank.

Voorwaarts
Muziekvereniging Voorwaarts Veendam is al ruim 100 jaar een begrip in Veendam. Momenteel bestaat het orkest uit zo’n 25 muzikanten van jong tot oud en vormt het een gezellige groep muzikale vrienden. Het concert van 11 juni zal het eerste grote concert van de vereniging zijn sinds 2019. Zij hebben er dan ook veel zin in om er iets moois van te maken.

J. Albert
Sinds 2020 staat het orkest onder leiding van J. Albert. Hij heeft directie-ervaring opgedaan bij een fanfare, harmonie, brassband, bigband, operettekoor, musical, strijkkwartet en een symfonieorkest en heeft hierdoor ervaring met diverse muziekstijlen, zoals klassieke muziek, pop, jazz, latin, R&B en Afrikaanse muziek. Op dit moment volgt hij de opleiding directie bij Ivo Venkov aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.

Jaarconcert
Het programma bestaat uit diverse werken en genres. Zo komen de jaren 60 opnieuw tot leven met een Tom Jones medley en kan de jazzliefhebber zijn hart ophalen aan Glenn Miller. Daarnaast komt er film- en popmuziek voorbij en laten kleine ensembles uit het orkest van zich horen.

Kaartverkoop
Het concert zal gehouden worden in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank en zalom 20:00 uur beginnen. De kaarten kosten € 5,00 en zijn verkrijgbaar aan de kassa op de avond van het concert. Voor meer informatie over de vereniging kunt u kijken op www.voorwaartsveendam.nl.