Nieuws

Wandelmarkt bij Zechsal VeendamZechsal Wandelmarkt 4 juni 2022.png

Op 4 juni aanstaande organiseert Zechsal in en rond hun pand aan de van Stolbergweg in Veendam een wandelmarkt.  Gratis voetencheck, massage, een wandel en hardloop clinic, proeven van het wandeleten, workshop wandelwol en lezingen over brein en lopen. 

20 % korting
Wie beweegt heeft magnesium nodig. Zechsal is al jaren nationaal en internationaal toonaangevend als het gaat om magnesiumproducten. Er zijn poeders en druppels om in te nemen, kristallen voor in bad  en functionele gels om te smeren Maar ook  shampoo, deo en diverse creams behoren tot het assortiment.  

Samen met onder andere Nedmag, de Avebe, Hempflax, de RUG en de Hanzehogeschool worden er voortdurend nieuwe producten en toepassingen ontwikkeld. Zo zijn recentelijk de wereldunieke Magnesium Drops op de markt gebracht en zijn hoogwaardige CBD druppels en capsules aan het assortiment toegevoegd. Ook deze producten zijn op wandelmarkt met 20% korting te koop.

De Koelkastcoach
Laat je voeten checken door ervaren pedicures en voetreflexologen en volg de workshop over wandelwol om drukplekjes te verlichten. Proef wat de magnesium druppels met je water of met een heerlijke smoothie doen.  Luister naar een lezing over ons brein en lopen of loop zelf een stukje onder begeleiding van een wandelcoach.  Ook Sabine Leijten, beter bekend als de koelkastcoach  geeft adviezen en tips. 

Ook de hardlopers komen aan hun trekken. Marathoncrack Tom Hendrikse verzorgt een hardloopclinic. Start om 12.00. Zorg zelf voor goede kleding en schoeisel. 

Zaterdag 4 juni
 De wandelmarkt van Zechsal vindt plaats op 4 juni in en rond het Zechsalgebouw aan de van Stolbergweg ( het plein achter de ambulancedienst)  De markt is open van 10. 00 tot 15.00 en de toegang is gratis.