Overslaan en naar de inhoud gaan

Aquapark opent deuren in Veendam

Door Eindredactie op maandag, 2 mei, 2022 - 18:39

3C4A8310.JPG

Door Bert Woltjes

Borgerswold heeft er een nieuwe attractie bij. Het is een uniek opblaasbaar hindernissenparcours op het water. Loop, spring, klim en glij je een weg door het park naar het andere eind. De ideale attractie voor liefhebbers van wateractiviteiten. Race door deze hindernisbaan, of heb gewoon plezier!

De hindernisbaan is vanaf zaterdag 7 mei open voor publiek.

3C4A8299.JPG

Minimum leeftijd vanaf 6 jaar, zwemdiploma A is verplicht. Wetsuits kunnen worden bij gehuurd zolang de voorraad strekt.

Kinderen tot en met 9 jaar verplicht onder begeleiding van één volwassene. 1 volwassene kan maximaal 4 kinderen begeleiden.

1 uur Aquapark: € 10,00 (excl. huur wetsuit)
2 uur Aquapark: € 15,00 (excl. huur wetsuit)

3C4A8302.JPG

Ook is het mogelijk om een arrangement met na afloop patat + snack + ijsje en ranja te boeken. Prijs op aanvraag. Leuk voor bv. een kinderfeestje. Prijsopgave voor scholen is op aanvraag.

Veiligheid speelt een belangrijke rol. Bij het Aquapark is constant toezicht. Er worden per uur maximaal 90 kinderen toegelaten, zo blijft het toezicht optimaal en kunnen de kinderen veilig spelen. Het hebben van een zwemdiploma is een vereiste om toegang te krijgen tot het Aquapark.