Sport

Verslag van V&Z Veendam - Week 14V&Z_Veendam.png

Afgelopen  week werd er gespeeld voor de beker en werden er drie van de vier wedstrijden van de kwartfinales gespeeld en de laatste word vrijdag gespeeld.

Van der Laan Verzekeringen won met gemak van Fc. Flamingo’s door veel verdedigingsfouten en zo werd de eindstand 8-2. Feiken CV deed het nog beter, want het won met 11-0 van De Kandelaar en door deze uitslagen staan er twee derde klasse teams in de halve finale.

De derde wedstrijd was een strijd tussen H. v/d. Veen VOF dat hoofdklasse speelt en Smit Facility dat in de eerste klasse speelt en tevens veel spelers in beide teams die ook voor Hoogezand spelen. Het werd een mooie en spannende wedstrijd waar de scheids de wedstrijd in goede banen leidde. Het werd 2-2 en dus strafschoppen de beslissing moest brengen en deze werd gewonnen door H.v/d. Veen VOF.

Vrijdag 15 april spelen dan nog Osman Gazi en Dijk Administratie tegen elkaar voor een plaats in de halve finale. Deze wedstrijd is in de Wildervanckhal. Voor de halve finale zal worden geloot en op 29 april wordt er dan gespeeld om de derde en vierde plaats om 19.00 uur en daarna is er een wedstrijd van KIds United en om 20.30 uur is de finale waar wordt gestreden om de Danny Bats bokaal. De uitreiking daarvan zal plaats vinden om ongeveer 22.00 uur.