Overslaan en naar de inhoud gaan

Humanitas Veendam zoekt coördinator Maatjesproject

Door op donderdag, 31 maart, 2022 - 10:13

ball-2585603_1920.jpg
Foto StockSnap via Pixabay

Humanitas afdeling Veendam & Pekela is op zoek naar een coördinator van het Maatjesproject.  In verband met het vertrek van de huidige coördinator is Humanitas op zoek naar een opvolger.

Eenzaamheid, isolement, het kan iedereen zomaar overkomen! Oorzaken zijn er helaas genoeg: ziekte, handicap, echtscheiding, ouderdom, armoede, verhuizing etcetera. Humanitas vrijwilligers bezoeken mensen die, om wat voor reden dan ook, eenzaam zijn.  Het bezoek kan bestaan uit samen praten, ervaringen uitwisselen, een spelletje doen, een wandeling maken of iets dergelijks.

Voor het coördineren van deze activiteiten is Humanitas op zoek naar een vrijwilliger.

De functie van coördinator houdt onder andere in het voeren van intakegesprekken met de nieuwe deelnemers, het voeren van voortgangsgesprekken met de vrijwilligers binnen de werkgroep, het organiseren van terugkombijeenkomsten voor de vrijwilligers en het onderhouden van in- en externe contacten. De gevraagde tijdbesteding is vooral afhankelijk van de mogelijkheden van de kandidaat-coördinator.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Henk Jansen, secretaris van de afdeling, telefoon 06-13874104 of via mail: veendam@humanitas.nl