Sport

Sportcentrum Oxygym knalt uit de startblokken image-13-03-22-07-57.jpeg

Twee jaar lang geen wedstrijden, alleen maar trainen en geen doelen kunnen stellen. Dit was saai maar we gingen door tot het weer mocht. Afgelopen zaterdag was dan eindelijk het moment dat ze weer op het danspodium mochten staan bij de NNKS in Urk. 

Drie teams van Sportcentrum Oxygym deden mee met de voorronde voor het Noord Nederlands kampioenschap. Het jongste team ‘ O.G. CREW’ mocht het spits afbijten in de categorie streetdance / hiphop selectie 11 t/m 12 jaar, ze straalden weer helemaal en werden beloond met een mooie 3e plek. 

Later in de middag was het showdance / jazz team de ‘ Oxygym Seniors’  hun beurt om een goede act neer te zetten met het thema ‘ Storm ‘, dit is ze zeker gelukt want zij hebben gewonnen met een straatlengte voorsprong op de concurrentie. 

Als laatste mocht het team de ‘ Oxygym Teenz ‘. Dit team haalde een verdienstelijke 4e plek in de hoogste klasse van hun leeftijd, streetdance / hiphop 13 t/m 15 jaar. 

Het was een super geslaagde maar vooral gezellige dag met mooie resultaten. Trainster Margriet van der Laan is dan ook mega trots op haar dansers.