Regio

Delfparts pakt uit voor het watersportseizoenDelfparts watersportwinkel.jpg

De dagen worden langer en lichter en dat betekent maar één ding: het voorjaar komt dichterbij en dus staat het watersportseizoen weer voor de deur. Delfparts pakt flink uit voor het komende watersportseizoen: in de webwinkel kun je namelijk niet alleen terecht voor onderdelen, maar ook voor alles op het gebied van watersport.

Delfparts.nl, bekend als dé online onderdelenwinkel, is opgericht door Johannes Zwerwer en Jacob van der Kooi. Al bij de start van het bedrijf in (motor)onderdelen bestond bij hen de wens om ook de watersportmarkt in de regio te kunnen voorzien van alle benodigde artikelen. “Wij merkten dat ook vanuit de regio zelf vraag was naar een watersportwinkel in de buurt”, aldus Jacob van der Kooi, Managing Director van Delfparts.

“Ons doel is om uit te groeien tot een bekende, betrouwbare fysieke winkel in de buurt, waar watersporters alles kunnen vinden wat ze nodig hebben.” Doordat ze bij Delfparts toch al een assortiment van watersportartikelen voor de online verkoop op voorraad hadden, was de stap naar een fysieke watersportwinkel snel gezet.

Watersporters kunnen hun hart ophalen in zowel de webshop als in hun fysieke winkel: op dit moment kun je bij Delfparts namelijk al terecht voor bijna alle producten voor de watersport. Van motorboten en rubberboten tot aan bootuitrusting, ankers en fenders, in zowel de webshop als de fysieke winkel in Farmsum vind je het allemaal.

Ook verkoopt Delfparts allerhande motoronderdelen, artikelen voor het interieur van je boot en producten om je boot te onderhouden. “Dit assortiment zullen we in de toekomst uiteraard nog verder uitbreiden. Hiermee houden we vooral rekening met waar onze klanten om vragen. Wat zij in ons assortiment nog missen, zullen we zeker proberen toe te voegen.”

Dit sluit perfect aan bij de doelstelling van Delfparts om online door te groeien naar een webshop met een assortiment van meer dan een miljoen producten. Hiervoor zijn ze al goed op weg: het assortiment groeit namelijk nog steeds elke dag. Meer weten? Neem dan vooral een kijkje in de webshop of kom langs bij de watersportwinkel aan de Visserijweg 2 in Farmsum.