Overslaan en naar de inhoud gaan

De Koopavondconcerten Veendam
gaan weer van start

Door op woensdag, 23 februari, 2022 - 09:12

Bert_Kraan_IMG_4440.jpg

Vanaf donderdag 3 maart gaat in de foyer van vanBeresteyn de voorjaarscyclus van de Koopavondoptredens van start.

Na een lange periode van stilte mag er nu weer volop muziek klinken uit de speakers in de foyer. Stichting Kleinkunst heeft een mooi rijtje regionale artiesten, die vol ongeduld zaten te wachten, voor jullie klaar staan. Het dweilorkest “Wakker Worden” speelt vanaf 19.15 uur op het Museumplein vrolijke voorjaarsklanken om iedereen alvast in de stemming te brengen. Kortom, ze hebben er lang op gewacht en hebben enorm veel zin om het publiek van Veendam en omstreken dit voorjaar te laten genieten van deze gezellige avonden.

Donderdag 3 maart staat het Duo Vaart 13, Jan Luuk Hillebrands en Richard de Geus, op het podium. Jan Luuk is iemand die altijd op zoek is naar uitdagingen op muzikaal terrein en Richard heeft de muziek met de paplepel ingegoten gekregen. In de zomer van 2008 troffen ze elkaar en vanuit hun passie voor het zingen is het “Duo Vaart 13 “ geboren. Mooie luisterliedjes, veelal in het Nederlands door twee stemmen die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Stichting Kleinkunst  gaat met de Koopavondoptredens een zonnig en muzikaal voorjaar 2022 brengen in de sfeervolle foyer van Cultuurcentrum vanBeresteyn.

Voor meer informatie tel 0598-620490 e-mail bertkraan@netvisit.nl

Datum: Donderdag 3 maart
Aanvang: 20:00 uur
Toegang: gratis