Overslaan en naar de inhoud gaan

Schrijf je in voor het Zomerfestival in vanBeresteyn

Door op maandag, 14 februari, 2022 - 09:26

Zomerfestival vanBeresteyn.jpg

Het lijkt nog ver weg maar voordat je het weet, is het zover.. de zomer. De Bibliotheek, het Veenkoloniaal Museum, de Muziek-, Dans en Theaterschool en Theater & Filmhuis vanBeresteyn zijn al bezig met plannen maken voor het Zomerfestival in vanBeresteyn van 22 t/m 28 augustus.

Deze laatste week van de zomervakantie wordt een week vol met leuke activiteiten op verschillende plekken in en rond het gebouw. Tot zover is het plan bedacht, de activiteiten moeten nog worden ingevuld. Dit wil vanBeresteyn samen doen met de culturele organisaties in en om Veendam.

De organisatie nodigt jou uit als individu, groep, vereniging, stichting of gezelschap om samen het programma in te vullen. Als het maar creatief en origineel is. Dus kom dansen, muziek maken, goochelen, een workshop geven, een lezing houden, organiseer een openbare voordracht, repetitie of verzin een creatieve bezigheid en schrijf je vóór 5 maart in!

Op basis van de inschrijvingen maakt de organisatie een selectie en half maart weet je of jouw activiteit wordt geprogrammeerd tijdens het Zomerfestival in vanBeresteyn.

Ga naar vanberesteyn.nl/zomerfestival voor meer informatie.