Overslaan en naar de inhoud gaan

Duurzaam Wonen  

Door op vrijdag, 11 februari, 2022 - 08:38

drone-g5d07ad71f_1920.jpg

Een groen en sociaal Veendam, dat is wat GroenLinks Veendam graag wil voor iedereen. En daarom geeft GroenLinks op donderdag 24 februari weer een lezing en workshop, ditmaal over Duurzaam Wonen. 

Duurzaam Wonen betekent wonen dat duurzaam is voor het milieu, maar wij vinden ook dat het toegankelijk moet zijn voor iedereen. Duurzaam is ook voor een fijne plek om te blijven wonen. 

Rianne ten Veen, nr 3 op de lijst van GroenLinks Veendam, neemt jullie mee in de mogelijkheden en vele varianten van Duurzaam Wonen. Eerst zal ze delen hoe zij haar woning aan het verduurzamen is en wat ze geleerd heeft van anderen. We gaan ook uitwisselen wat we allemaal in onze eigen woning zelf zouden kunnen doen, of je nu eigenaar of huurder bent. En natuurlijk hoe we zelf duurzamer kunnen wonen (en nee: niet altijd door veel geld uit te geven!). Daarmee gaan we dan ook praktisch aan de slag: wat kan je zelf deze maand nog doen. 

De avond begint om 19:30 uur en duurt tot 22:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en koffie en thee is inbegrepen. 

Je bent van harte welkom in het Jacob Bruggema Centrum, Jakob Bruggemalaan 118, 9641 EZ Veendam. 

Ook zal er op 8 maart een lezing zijn over Tiny Houses. 

Om rekening te houden met het aantal plaatsen stellen we het op prijs wanneer je je van te voren aanmeld. Dit kan door een e-mail te sturen naar veendam@groenlinks.nl