Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting Kabelnet Veendam nu ook actief in Muntendam

Door op vrijdag, 4 februari, 2022 - 13:03

SKVMuntendam3febr2022.jpg
SKV-directeur Bert Feiken is blij met z'n eerste abonnee in Muntendam; het echtpaar Hennie en Pieter Mantjes. Foto: René Beishuizen

Een goedkoper abonnement en de gratis voetbalzenders van ESPN. Dat zijn voor Pieter en Hennie Mantjes uit Muntendam de belangrijkste redenen om over te stappen van Ziggo naar Stichting Kabelnet Veendam (SKV). SKV-directeur Bert Feiken bezocht het echtpaar vorige week niet zonder reden. Mantjes is de eerste Muntendammer met een SKV-abonnement.

Feiken zegt dat een gemiddelde abonnee bij zijn stichting gauw twee tot drie tientjes per maand goedkoper uit is dan bij een andere aanbieder. Op jaarbasis scheelt dat toch zo'n 300 euro.

In Muntendam heeft circa 90 procent van de woningen zich aangemeld voor een gratis aansluiting. Dat zijn er ruim tweeduizend. Een aansluiting betekent niet dat de bewoners per se een abonnement (moeten) afsluiten bij het Veendammer bedrijf. Maar gelet op bijvoorbeeld de door Mantjes genoemde voordelen rekent Feiken toch op veel klandizie.

De SKV-directeur zegt dat alle gratis aansluitingen kort na deze zomer zijn gerealiseerd. Eind dit jaar kunnen alle nieuwe abonnees in Muntendam genieten van het SKV-zenderaanbod.